• Dansk Webshop. Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis forsendelse i Danmark ved køb over 499 kr
  • 30 dages rente- og gebyrfri kredit med KLARNA

 

Leveringstider & Bytteregler

 

Vi sender pakker afsted indenfor 1-2 hverdage mandag til fredag.

Forsendelse koster kun 39 kr, og vi tilbyder gratis forsendelse ved køb over 499 kr.

Alle varer i jeres ordre følger den vare, der har længst leveringstid, medmindre I ønsker andet. Er jeres ordre en hasteordre,

eller indeholder den varer i restordre og ønsker I dellevering, så anfør det venligst ved bestilling, eller kontakt os.

 

VI HAR IKKE EN FYSISK BUTIK, OG VI TAGER IKKE IMOD KUNDER PÅ VORES LAGERADRESSE.

 

Fortrydelse og ombytning

I har 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, samt 2 års reklamationsret. I skal blot returnere varerne i original emballage og i væsentlig samme stand og mængde, som da I modtog dem. De originale mærker SKAL være i tøjet endnu. Vi tager IKKE varer uden hængemærker retur. Behandlingstiden for returneringer samt tilbagebetaling er max 14 hverdage. Vi dækker ikke porto i forbindelse med fortrydelsesret.

 

Udvidet bytteret på kjoler og udklædning:

Udover de almindelige 14 dages returret, tilbyder vi udvidet BYTTERET på kjoler & udklædning. Det betyder, at du i op til 30 dage efter køb kan få varen ombyttet til en anden størrelse eller vare fra shoppen.

Vi ombytter naturligvis gerne kjoler til en anden størrelse eller model hvis den ikke passer:) Det hurtigste er, at I bestiller en ny:) Så vedlægger vi en returlabel I kan bruge til at returnere den anden kjole, og så refunderer vi ordrebeløbet for den, når den kommer retur til os:) Bare HUSK at skrive i kommentarfeltet til den nye ordre, at I skal have en returlabel med, samt ordrenummeret på den ordre, der skal ombyttes :)

Bestiller du varer til et land udenfor Danmark, bærer du selv omkostninger til forsendelse ved ombytning.

 

Ved ombytning:

Skal kjolen ombyttes til en anden model eller størrelse, er det hurtigste og mest enkle, at du bestiller en ny:) Så vedlægger vi en returlabel du kan bruge til at returnere den anden kjole, og refunderer ordrebeløbet for den, når den kommer retur til os:)

Bare HUSK at skrive i kommentarfeltet til den nye ordre, at du skal have en returlabel med, samt ordrenummeret på den ordre, der skal ombyttes :)

Alternativt kan du sende varen tilbage til os, og anføre på retursedlen hvilke(n) vare(r) samt størrelse(r), der skal ombyttes til. Så ombytter vi og sender tilbage til dig:) Du bærer selv returomkostningen til os, og vi bærer omkostningen for at sende ombytningen retur til dig:)

Bestiller du varer til et land udenfor Danmark, bærer du selv omkostninger til forsendelse ved ombytning.

 

Ved returnering:

Ønsker du at returnere en vare og få pengene tilbage, sender du blot varen retur til os indenfor 14-dages fristen. HUSK at vedlægge retursedlen og anføre, at du ønsker pengene tilbage.

Omkostninger til returnering er for egen regning, og du bestemmer selv, hvilken transportør, du vil benytte.

Vi modtager ikke varer sendt retur uden omdeling.

DAO OMDELER IKKE TIL ERHVERVSADRESSER, DERFOR KAN DE IKKE BRUGES TIL RETURNERINGER, DA DISSE FORSENDELSER KOMMER TIL EN PAKKESHOP ELLER BLIVER EFTERLADT UDENFOR.

Behandlingstiden for returneringer samt tilbagebetaling er max 14 hverdage.


Hvis du ikke afhenter din forsendelse, fratrækkes der et gebyr på 100kr, svarende til vores faktiske omkostninger i forbindelse med forsendelse og returnering. Pakker til udlandet der ikke afhentes, fratrækkes altid den faktiske pris på returfragt, forbeholdt at pakken er os i hænde indenfor fortrydelsesrettens frist (jvnf. pågældende lands prisliste for postpakker for gebyrets størrelse).
Du kan ikke udnytte din fortrydelsesret, ved ikke at afhente forsendelsen eller nægte modtagelse.

 

Varerne skal returneres med mærker i, samt i væsentlig samme stand og mængde, som da I modtog dem.

 

 

Varen sendes til:
 

Prinsessens retur

Voerbjergvej 35a

9400 Nørresundby
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.